Så tycker publiken om Beethovenkonserten


Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/kastel.org/karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/themes/noo-wemusic/functions_custom.php on line 614

Många i publiken var djupt imponerade. Här är två av dessa:

Från min position på bakre raderna igår i Domkyrkan. En helt makalös konsert. Jag undrar om det spelats något vackrare än violinkonserten någonsin i denna kyrka, och vilken tolkning! Jag var alldeles knäsvag när jag gick hem. Denna konsert har följt mig sedan jag var liten, jag hört många tolkningar. Denna gjorde djupt intryck, kanske för att det var i min egen kyrka.

Rolf Ahlzén

En Beethovenkonsert med Karlstads Orkesterförening dirigerad av Simon Crawford Phillips och med Malin Broman som solist, var en optimal kulturupplevelse i Karlstad i söndags. Det är underbart att vi fortfarande kan få njuta av sådan musik här.

40-talist (NWT insändare 31 okt 2012)