Quatuor Zaïde – Stråkkvartett från Frankrike


Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/kastel.org/karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/themes/noo-wemusic/functions_custom.php on line 614

Sedan Rikskonserter lades ner för några år sedan har det varit svårt att få hit internationella artister men nu börjar det hända saker. I ett samarbete mellan flera länsmusikstiftelser har det lyckats att få hit denna prisbelönta och exklusiva kvartett.

Kvartetten framträder regelmässigt i London, Berlin, Wien såväl som Kina, Italien och andra länder. Nu kommer de till Karlstad! De fyra unga fransyskorna är rasande skickliga och det är en stor glädje att kunna hälsa en sådan internationell stjärnkvartett välkomna till Karlstad.

 

Verk av Haydn, Stravinskij, Dutellieux samt Ravel