Härlig avslutning på lyckad vårvinterfestival


Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/kastel.org/karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/themes/noo-wemusic/functions_custom.php on line 614

I helgen fick vi njuta av Roland Pöntinens vackra pianospel i en värdig och fin avslutning på årets vårvinterfestival. En konsert som också markerar slutet på denna härliga säsong. Det har varit många oförglömliga musikupplevelser och kämpainsatser av alla inblandade, utomsocknes som lokala förmågor. Minns ni kanske den härliga Beethovenkonserten i höstas, om inte, kolla på videon här.

Det sällan framförda verket Le Roi David omskrevs både och före och efter i lokalpressen. Läs recension här och bakgrundstexten i NWT här.

Tack för det här spelåret. Ses i höst igen!

 

Bild: från NWT, MIKAEL LINDBLOM